Clubul de Chitara

Studiul unui instrument muzical de la varsta frageda aduce multiple beneficii in dezvoltarea mentala si artistica a unui copil. Copiii devin mult mai sociabili, deschisi, cumunica mai bine si isi dezvolta increderea de sine.

A canta la chitara in veseleste, imbunatateste calitatea atentiei, sporeste stima de sine si construieste armonios personalitatea unui copil. Potrivit psihologilor, inteligenta muzicala a copiilor, in general, este la fel de importanta in viata precum inteligenta logica si matematica sau precum inteligenta interpersonala.

Este demonstrat faptul ca muzica are o influenta pozitiva asupra dezvoltarii cognitive a copiilor, a memoriei si a relationarii acestora cu alte persoane de varstalor si nu numai. De asemenea, copiii care studiaza un instrument sau canta cu vocea au in general o atitudine mult mai deschisa, pozitiva cu cei din jur, emana entuziasm si spritualitate.
    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.


Warning: include(subfooter/chitara.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/chitara.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School