Cine Suntem

Primus School Camp este un concept nou, creat special si adaptat nevoilor actuale de dezvoltare ale scolarilor.In plus, este un sprijin real pentru parintii care se confrunta cu lipsa timpului necesar implicarii in activitatile scolare si extrascolare ale copiilor lor.


Dascalii Primus School Camp tin permanent legatura cu parintii si cu invatatorii de la scoala, astfel incat copiii beneficiaza in fiecare zi de sprijin acolo unde trebuie sa aprofundeze pentru a obtine in cel mai scurt timp rezultate extraordinare.

Echipa de dascali Primus School Camp are grija ca elevii sa plece acasa cu temele pregatite astfel incat sa petreaca timpul liber cu familia si prietenii.

Psihologul nostru discuta periodic cu fiecare copil si organizeaza activitati cu intreg grupul in scopul de a-i invata pe cei mici sa se inteleaga pe ei insisi si sa ii inteleaga mai bine pe cei din jur. In plus, are grija sa identifice comportamentul si perceptiile gresite ale copiilor si sa le corecteze prin jocuri si discutii libere, pentru dezvoltarea armonioasa a adultului de maine.
 
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School