Cluburi tematice

Primus School Camp va pune la dispozitie o gama variata de CLUBURI TEMATICE din care puteti opta impreuna cu copilul dumneavoastra. Sunt bineveniti la CLUBURILE TEMATICE din programa PRIMUS SCHOOL CAMP, pe langa membrii Primus School Camp (afterschool), asteptam fratii si surorile, prietenii si pe toti cei care vor sa petreaca alaturi de noi experiente unice extrascolare.

Trebuie sa stiti ca participarea la cluburile Primus School Camp nu este conditionata de inscrierea copilului la after/before school-ul Primus.

Activitatile optionale extra-scolare ajuta copiii sa se amuze si sa se relaxeze dezvoltandu-le in tot acest timp creativitatea, abilitatile de socializare si perseverenta, memoria si trupul.

    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.

Warning: include(subfooter/cluburitematice.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/cluburitematice.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School