Clubul de stimulare a dezvoltarii personale

Pornind de la evaluarea psihologica a copilului, abordarea este construita pe toate laturile sale de dezvoltare fizica, cognitiva, emotionala, sociala fiind binecunoscuta unitatea corp-minte-suflet, precum si pe stimularea ambelor emisfere cerebrale si a conexiunilor dintre acestea.


In acest sens sunt folosite tehnici de corporalitate, tehnici proiective si tehnici de rol, ce includ pictura, modelajul, colajul, muzica, jocurile si miscarea creativa, basmele si povestirile metaforice, teatrul si dramatizarea, etc., in vederea dezvoltarii unei inteligente multiple. Obiectivul urmarit fiind stimularea si dezvoltarea unitara a tuturor laturilor, astfel incat sa se evite decalajele de dezvoltare sau blocarea dezvoltarii pe un anumit palier, ceea ce ar genera dezechilibre pe toate celelalte paliere, incetinind astfel procesul de dezvoltare a copilului.

    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.

Warning: include(subfooter/dezvoltarepersonala.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/dezvoltarepersonala.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School