Clubul de Limba engleza, conversatie cu native speaker

Acest curs urmareste sa trezeasca interesul si placerea copiilor pentru limba engleza, sa le dezvolte capacitatea de a se exprima fara efort in aceasta limba intr-un mod interactiv, relaxat. In timpul cursurilor de limba engleza copiii parcurg situatii similare celor din viata reala, descopera noi obiceiuri si culturi, stimulandu-le astfel dorinta de a interactiona verbal cu cei din jur si totodata increderea in sine. Astfel, prin conversatie libera, jocuri, povesti, poezii si cantece, copiii vor castiga incredere si siguranta in comunicarea in limba engleza.
    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.

Warning: include(subfooter/engleza.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/engleza.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School