Facilitati

 • Locatia este destinata doar scolarilor, este un sediu amenajat pentru nevoile lor de dezvoltare. Nu suntem intr-o gradinita.
 • Spatiile locatiei sunt luminoase, totul este nou, dispunem de curte si terasa generoase pentru activitatile in aer liber

Cu scopul de a oferi sevicii de calitate, locatia noastra este amenajata exclusiv pentru scolari, cu mobilier, materiale didactice diverse, biblioteca cu carti specifice varstei, diverse jocuri de atentie, de memorie, de logica, sala de mese, DVD player, televizor cu ecran LCD.


Pentru siguranta copiilor, punem un accent deosebit pe respectarea normelor de igiena personala - conditii impecabile de igiena colectiva si personala, copiii au imbracaminte si incaltaminte de interior, in plus dispunem de 4 grupuri sanitare.


Personalul este calificat pentru activitati educationale si se perfectioneaza permanent, dascalii Primus School Camp au experienta si isi adapteaza metoda de predare si supraveghere in functie de nevoile copiilor.


Psihologul nostru discuta individual cu fiecare copil, organizeaza jocuri in grup si dezbate teme de interes pentru scolari. Avantajele sprijinului acordat de psiholog sunt multiple si se reflecta in comportamentul copilului in familie si in societate, conduita si in comunicarea cu parintii.

  De ce Primus School Camp?

 • grupe de maxim 9 copii
 • locatia NU este intr-o gradinita
 • totul este nou si curat
 • mobilierul este adaptat nevoilor varstei
 • avem spatiu pentru activitati in aer liber (curte si terasa)
 • este situat intr-un cartier nou, cu strazi largi si posibilitatea de a parca usor masina
 • punem la dispozitie atat After cat si Before school , inclusiv activitati extrascolare

Warning: include(subfooter/facilitati.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/facilitati.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School