Obiective

  • Pregatim temele cu focus in a-i determina sa devina responsabili de sarcinile ce le revin. Activitatea este organizata in grupe de maxim 9 copii.
  • Asiguram un program zilnic de aprofundare si pregatire pentru concursurile scolare
  • Acordam interes sporit orelor de invatare a Limbii Engleze, inclusiv cu un vorbitor nativ
  • Organizam activitati extrascolare si cluburi diverse cum ar fi: clubul matematica, cursuri de street dance, clubul de pictura si arte plastice, clubul de sah, clubul de dezvoltare personala, clubul de germana.
  • Dezvoltarea armonioasa a adultului de maine cu suportul psihologului nostru care supravegheaza permanent copiii si ii antreneaza in activitati, discutii si jocuri de dezvoltare personala.

Warning: include(subfooter/obiective.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/obiective.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School