Oferta Cluburi

Activitatile optionale extra-scolare ajuta copiii sa se amuze si sa se relaxeze dezvoltandu-le in tot acest timp creativitatea, abilitatile de socializare si perseverenta, memoria si trupul.
Primus School Camp va pune la dispozitie o gama variata de activitati extra-scolare din care puteti opta impreuna cu copilul dumneavoastra: sah, street dance, pictura si arte plastice, program de stimulare a dezvoltarii personale, matematica, limba engleza.
Trebuie sa stiti ca participarea la cluburile Primus School Camp nu este conditionata de inscrierea copilului la after/before school-ul Primus.
Asadar, ne-ar face o deosebita placere sa oferim copilului dumneavoastra experienta pe care si-o doreste, contribuind la dezvoltarea sa armonioasa.
CLUB PRET/LUNA SEDINTE/ SAPTAMANA DURATA
Matematica 110 lei 1 1 h
Pictura si arta plastica 110 lei 1 1h si 30min
Program de stimulare a dezvoltarii personale 110 lei 1 1h
Street Dance 100 lei 1 1h
Sah 110 lei 1 1h si 30min
    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.

Warning: include(subfooter/ofertacluburi.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/ofertacluburi.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School