Pachetul FRIENDS

Daca inscrieti copiii, dar si prietenii acestora la Primus School Camp, beneficiati cu totii de o reducere de 10% la pretul de inscriere pentru primele 3 luni.

    Nota:
  • Taxa se achita intre 20 si 25 ale lunii. anticipat pentru luna urmatoare.
  • Nu se scad din taxa zilele declarate sarbatori nationale.
  • Se scad din taxa 25 ron/zi pentru absente, perioada vacantelor intersemestriale si semestriale si vacantei de primavara.
  • Datele limita de achitare a taxelor trebuie sa fie respectate pentru mentinerea bunei functionari a Primus School Camp.
  • Taxa NU se majoreaza in timpul anului scolar

Warning: include(subfooter/pachetulfriends.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/pachetulfriends.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School