Clubul de Sah

Conform psihologilor, sahul este una dintre modalitatile eficiente de imbunatatire a memoriei. Sahul este un exerciţiu de posibilitati infinite pentru minte. Acest exercitiu dezvolta capacitati mentale utilizate in intreaga viata: concentrare, gandire critica, rationament abstract, de rezolvare a problemelor, recunoasterea formelor, planificare strategica, creativitate, analiza, sinteza si evaluare, pentru a numi numai cateva dintre acestea. In plus, sahul este unul dintre cele mai longevive jocuri cunoscute si continua sa fie jucat de oameni de pe intreg globul.
    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.


Warning: include(subfooter/sah.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/sah.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School