Clubul de Street Dance

Recomandam tuturor copiilor sa se indrepte catre aceasta forma de arta moderna, unde isi pot dezvolta usor calitatile de socializare, interactiune, inteligenta, ambitie si perseverenta. Trebuie sa privim dansul ca pe un ajutor in procesul fiecaruia de dezvoltare fizica si emotionala. Dansul ofera copiilor destindere, optimism si voie buna, iar in aceeasi masura ii ajuta sa isi canalizeze energiile pozitive intr-un mod constructiv.
Pe langa performanta fizica, forma de amuzament, destindere si relaxare, dansul pune un mare accent si pe elementul social. Este pana la urma un limbaj universal, o forma libera de exprimare ce ii va scoate pe cei mici din limitele impuse de cuvinte. Dansul este sportul care odata invatat, ii va ajuta tot timpul pe copii sa cunoasca alti oameni.

    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.

Warning: include(subfooter/streetdance.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/streetdance.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School