Clubul de Teatru

La Clubul de Teatru le oferim copiilor posibilitatea sa dobandeasca abilitati precum cresterea increderii in sine, dezvoltarea memoriei, inlaturarea tracului in comunicarea in fata unui public, dezvoltarea atentiei distributive, imbunatateste dictia, dezvolta expresivitatea corporala si autocontrolul, si stimuleaza creativitatatea si inventivitatea.

Copiii vor descoperi din propria initiativa multitudinea de mijloace de expresie, lingvistica si corporala, si isi vor dezvolta personalitatea prin joc. Aceasta activitate le deschide drumul copiilor catre lumea fascinanta a literaturii si le trezeste interesul pentru marile opere ale literaturii clasice.

Prin exercitii de dictie, analiza de texte, tehnici de respiratie, exercitii de coordonare a miscarii, exercitii de memorie si munca de echipa, copiii invata sa se prezinte cu mult mai multa incredere nu doar pe scena dar si in viata de zi cu zi. Improvizatia, discutiile si socializarea sunt, in viziunea noastra, mult mai importante decat simpla memorare a textelor. 
    Nota:
  • Activitatile se tarifeaza lunar, sub forma de abonament. In cazul in care copilul absenteaza nu se returneaza contravaloarea sedintelor, daca profesorul absenteaza, atunci ora respectiva va fi recuperata ulterior.
  • Daca in afara activitatilor optionale propuse de noi aveti si alte preferinte sau propuneri pe care le considerati in folosul copilului dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta.


Warning: include(subfooter/teatru.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/teatru.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School