Testimoniale

Cand Luca a inceput clasa I-a, in septembrie 2012, mi-am propus sa merg impreuna cu el sa vizitam diverse afterschool-uri, pentru a simti si a decide impreuna. Eu, cu experienta mea de mama, el, cu sentimentele si simtirile lui.

Primus School Camp este locul in care ne-am oprit dupa o lunga calatorie in cautarea acestui loc, in care sa isi doreasca cu adevarat sa petreaca ore din viata lui, in fiecare zi.

Un spatiu nou, luminos, relaxant, bine dotat, cu o curte mare, departe de zgomot si aglomeratie, in care gasesti un colectiv dedicat, iubitor de copii, vesel, deschis spre orice initiativa si discutie, in care copiii se simt ca acasa in conditiile in care exista un inalt profesionalism.

Luca, pe langa placerea de a merge la after, de a face teme si mult lucru suplimentar, a inceput sa ii placa sa joace sah, sa picteze, sa danseze alaturi de colegi si de domnul de street dance.

Ma bucur ca am gasit acest loc minunat pentru copilul meu, care face o mare diferenta in piata din multe puncte de vedere. Mama lui Luca

Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui.
Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat.
Multumesc Primus! Mama Ioanei

Atunci cand am luat decizia de a-mi muta fetita la un alt after school cel mai mult mi-a fost teama de modul in care vor decurge lucrurile la inceput.
Adaptarea nu pare a fi usoara cand vezi ca are deja prieteni intr-un alt loc.

Azi cand acel inceput a trecut, stiu ca am facut alegerea cea mai buna pentru copilul meu.
Prietenii ii poate pastra si se poate vedea cu ei oriunde, dar am castigat ceea ce nu am reusit sa gasesc in alta parte: oameni care o asteapta cu drag, foarte multa seriozitate, feedback’uri constante, interes pentru nevoile diferite ale copiilor. Ea are si mai multi prieteni si in plus, e pe maini bune. Mama Anniei 

Warning: include(subfooter/testimoniale.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/testimoniale.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School