Valorile noastre

  • TRADITIE dorim sa transmitem copiilor valori morale, principii sanatoase si respectul pentru oameni, natura, animale, sentimente.
  • PROFESIONALISM, SERIOZITATE, INCREDERE prin personalul calificat, echipa noastra de dascali si alaturi de psihologul este orientata catre rezultate si dezvoltare personala.
  • PERFORMANTA prin standard ridicat de performanta educationala.
  • IMPLICARE echipa de dascali impreuna cu psihologul tin legatura cu parintii si cu invatatorii de la scoala si sprijina fiecare copil in functie de nevoile individuale.
  • DISTRACTIE CREATIVAcopilaria este un moment unic ce trebuie trait ca atare. Dorim insa sa stabilim un echilibru intre copilarie si performanta, pentru dezvoltarea armonioasa a adultului de maine.

Warning: include(subfooter/valorilenoastre.php): failed to open stream: No such file or directory in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51

Warning: include(): Failed opening 'subfooter/valorilenoastre.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home3/rthe3483/public_html/primus-schoolcamp.ro/content.php on line 51
Primus ne-a intampinat cu o atmosfera calda si luminoasa. Ioana s-a indragostit la prima vedere de “caminul” Primus si de oamenii lui. Iar eu sunt un parinte fericit care a gasit – in sfarsit – linistea si increderea ca si-a incredintat copilul unui personal ales si dedicat. Multumesc Primus!

Testimoniale

Contact
Adresa: Str. Parcului, nr 79E (zona Bd Expozitiei), sector 1, Bucuresti
Telefon: 0754.244.712
Email: office@primus-schoolcamp.ro
Contact Primus School